No. Jersey: 25
Nama Penuh: Michal Kubala
Tempat Lahir/ tarikh: Levice / 12 Jun 1980
Pendidikan: High school
Hobi: Biliard, watching movie
Sukan lain yang diminati: Tennis, squash
Kelab bolasepak luar negara yang diminati: Real Madrid, FC Liverpool
Pemain Bolasepak yang diminati: Cristiano Ronaldo
Makanan kegemaran: Pasta
Minuman kegemaran: Mineral water
Pasukan2 yang pernah anda wakili sebelum ini (nama pasukan/tempuh/tahun)
Slovan (3), Batislava, Gaz Netan (3), Medias, Artmedia (4)
Kenapa anda berminat untuk mewakili Perak FA:
New motivation, exotic country
Posisi anda sekarang: Midfielder
Apakah nasihat/motivasi yang sering diberikan oleh jurulatih?
Win every match
Pengalaman paling manis dan pahit anda sepanjang bermain bolasepak:
Winning and injuries
Siapa yang banyak memberi dorongan dan galakan dalam karier bolasepak anda:
Football players and family
Apakah harapan anda untuk pasukan Perak FA:
New experience, good football, win the cup
No. Jersey: 9
Nama Penuh: Lazar Popovic
Tempat Lahir/ tarikh: Belgrad, Serbia / 10 Jan 1983
Pendidikan: Engineering High school
Hobi: -
Sukan lain yang diminati: Basketball
Kelab bolasepak luar negara yang diminati: -
Pemain Bolasepak yang diminati: Didier Drogba
Makanan kegemaran: Paste - local cuisine
Minuman kegemaran: Orange juice
Pasukan2 yang pernah anda wakili sebelum ini (nama pasukan/tempuh/tahun)
FK Zelieznicar Sarajevo (2 years)
Kenapa anda berminat untuk mewakili Perak FA:
Because i wanted a new experience
Posisi anda sekarang: Forward
Apakah nasihat/motivasi yang sering diberikan oleh jurulatih?
Every coach has their own way of motivation and advice
Pengalaman paling manis dan pahit anda sepanjang bermain bolasepak:
Sweet: National team debut, Bitter: Defeat in the semifinals of the National Cup on penalties
Siapa yang banyak memberi dorongan dan galakan dalam karier bolasepak anda:
A lot of motivation and encouragement to me that my family
Apakah harapan anda untuk pasukan Perak FA:
My expectations are Perak to bring at least one trophy and to give as many goals
No comments:
Post a Comment